Spikersuppa til Scotchman på idealtid  

Løypekart Skryterløpet

Løypekart Skryterløpet

Skryterløpet 2016 arrangeres 23 April

Vi som skryter av at vi driver idrett representerer den store mengden av idrettsutøvere. Vi er verdens største idrettslag. 

Skryterløpet har vært arrangert i 21 år (hundeår) og vi blir stadig flere som driver idrett for å skryte av det.

Også i år har Sentrumsløpet valgt å ha sitt løp på samme dag som Skryterløpet. Vi setter stor pris på samarbeidet og at de også er med på å gjøre dagen til en fest for oss som "bare" skal skryte av at vi driver idrett.

De som også ønsker å delta på Sentrumsløpet må melde seg på nettsiden deres. [Påmelding til Sentrumsløpet] Husk å skrive "Skryter.no" i Klubb/Bedrift/Sponsor feltet.

 

 

 

Konkurranseregler for Skryterløpet

Fullført regelen

Løypa til vinneren av Skryterløpet 2015. Elisabeth Skatter  Vinneren av Skryterløpet 2015 valgte å ikke løpe Sentrumsløpet før Skryterløpet. Dette førte til en kreativ løype/dyr handletur?, noe som igjen sikret seieren.

Løypa til vinneren av Skryterløpet 2015. Elisabeth Skatter

Vinneren av Skryterløpet 2015 valgte å ikke løpe Sentrumsløpet før Skryterløpet. Dette førte til en kreativ løype/dyr handletur?, noe som igjen sikret seieren.

Det er kun en regel i Skryterløpet og det er at man starter i spikersuppa området og drikker en øl på Scotsman (Karl Johans gate 17).

Hvordan man kommer seg fra spikersuppa, hvor lang tid man bruker og hvor mange øl man drikker før eller etter spiller ingen rolle.

Siden medlemmene er skrytepaver er det selvfølgelig noen som skryter på seg deltagelse og møter opp direkte på festen eller Scotchman. Dette er fortsatt fullt mulig og helt i tråd med Skryter.no´s ånd.


Skryterløpet - konkurransen

For å kunne konkurrere i Skryterløpet må man kunne vise at man har gjennomført løpet. Det gjøres ved å starte en app som registrerer hele løpet.

Etter endt løp og mens man er på Scotsman tar man kopi av skjermbilde på telefonen og sender det til sekretariatet.

 

 

 

Ja - jeg vil delta på Skryterløpet

 

Navn *
Navn

Tidligere Skryterløp