Bli Skrytepave i dag

Facebook er verdens største arena for å bli sett og hørt, kort sagt skryte av hvor mye kult som skjer i livet ditt.

Du legger ut et bilde av katten din, en selfie med trutmunn, hva du har til middag, hvem du spiser og drikker med, hvor du går på tur, feriebilder, osv, osv.

Og når du går tom for slikt finnes det masser av intetsigende "plakater" med visdomsord du kan legge ut.

Alt for å få en "Like". Den herlige, herlige, fantastiske følelsen av at folk ser deg.

 

Politikere har drevet med dette siden flere enn 3 personer var samlet på ett sted. Nå er vi alle slik, vi må bli sett, ha en "Like". 

Når du ikke har noe å få "Like" på har du et problem. Brustadbua er et katastrofalt eksempel på hva som kan skje når politikere rett og slett ikke kommer på noe. 

Du må ha noe å fortelle om, noe folk kan se og "Like". Til å begynne med fungerte bilder av katten din.

Du vil ikke virke desperat. Da får du ingen likes. Du har sikkert sett på face at noen makser ut noe slik at det blir tatt for skryting og folk tenker "ahh get a life".

 

Skryter.no indirekte uskyldiggjort skryt

Så for deg som ikke har katt, har brukt opp katten din, eller makset ut katten, trutmunnen, middagen din. Nå finnes det en løsning for deg.  

Hemmeligheten ligger i å si at det er bare tull og tøys samtidig som man skryter - da er det indirekte uskyldiggjort skryt og janteloven kan ikke ta deg. Og ikke virker du desperat heller.

Det årlige Skryterløpet er et godt eksempel på indirekte uskyldiggjort skryt. Den egentelige bragden er at du løper Sentrumsløpet først. Men du skryter ikke av Sentrumsløpet. Du skryter av Skryterløpet. Som medlem i Skryter er du Skrytepave og du skal jo skryte.

I Skryterløpet har vi  det gøy og sosialt mens vi lager ting vi kan skryte av. Mange muligheter til å ta bilde til sosiale medier. Sportsbragd, drikke og venner i sosialt lag - Det blir det mange "Like" av!

 

Bli Skrytepave - meld deg inn i Skryter.no i dag

Skryter.no medlemmer er Skrytepaver. For å kunne kalle seg Skrytepave må man ha en gyldig Skrytelisens / "Licence to brag". Skrytelisensen får man ved å delta på ett Skryter arrangement i året.